BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI ALDIK

22.10.2014 1342

Milli Eğitim Bakanlığı okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerin sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi, bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Beslenme Dostu Okullar Projesi yürütülmektedir. Proje, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 20/09/2013 tarihinde imzalanan protokolle güncellenmiştir. Güncellenen yeni protokolde belirtilen kriterlere göre 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başvuru yapan 30 okul Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından değerlendirilmiş ve il genelinde okulmuzunda içinde yer aldığı 9 okul sertifika almaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizin gelişimlerini olumlu yönde etkileyecek olan projelerin uygulanmasında ve projenin başarıya ulaşmasında  emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

beslenme2