Okul Müdürü Ayhan PINAR´ın Yarıyıl  Tatili Mesajı

Okul Müdürü Ayhan PINAR´ın Yarıyıl Tatili Mesajı

Değerli Öğrenciler,

Büyük bir heyecanla ve umutla başladığımız 2018-2019 Eğitim Öğretim Yıl 1. döneminin sonuna geldik.Ancak her son aynı zamanda yeni bir başlangıcı beraberinde getirir.Hepimiz biliyoruz ki gelecek geçmiş üzerine kurulur.Eğitim hayatınızda yaptığınız planlar size gelecek adına  yol gösterici olacaktır.Sizlerin  birinci dönemin iç muhasebesini yaparak 2. döneme daha daha dinamik başlayacağınıza ve gelecekteki hedefleriniz için daha azimli ve kararlı olacağınıza inanıyorum.Unutmayınız ki bu ülkenin yarınları sizlersiniz. İnanıyorum ki sizler, milli ve manevi değerlere bağlı , tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetişeceksiniz. Bizi biz yapan değerlerimizi koruyacak , ülkemizi güçlü yarınlara  taşıyacaksınız.

Bu vesile ile geleceğimizin teminatı, ülkemizin istikbali olan  öğrencilerimizin    ve  öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmesini temenni ediyorum.

17.01.2019 487