OKULUMUZDA KARİYER GÜNLERİ

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında Türkcell Süper Lİg Hakemlerinden Suat ARSLANBOĞA´NIN katılımı ile bir söyleşi gerçekleştirldi.

16.12.2015 1315

Okulumuz  Rehberlik  Servisinin Meslek Tanıtım  Faaliyetleri kapsamında Eskişehir Bölgesi Süper Lig Hakemi Suat ASLANBOĞA  ve Eskişehir Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi  İsmail ŞENCAN okulumuza gelerek  söyleşi yapmıştır.Söyleşi de  genel olarak BESYO'da eğitim görmek, hakemlik mesleği hakkında  11 ve 12 sınıf öğrencilerine bilgi vermiş ve bu konuda öğrencilerin merak ettiği noktaları  açıklamıştır.  Bunun dışında  Türkiye'de futbol sporu ve gelişimi, dünyada tam olarak nerede olduğu üzerinde de durulmuştur. Öğrencilerin büyük bir istekle katıldığı faaliyet yoğun ilgi görmüştür.