TUBİTAK PROJEMİZ ESKİŞEHİR BÖLGE FİNALİNDE

2015 Yılı 46. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Tarih Branşında ´´KAFKASYA VE BULGARİSTAN GÖÇMENLERİ ÜZERİNDEN BOZÜYÜK´ ÜN ZORUNLU GÖÇ VE GÖÇMENLİK TARİHİ: "NERESİ SILA, NERESİ GURBET´´ ADLI Projemiz Eskişehir Bölge Finalinde

17.03.2015 2010

30 Mart- 1 Nisan 2015 Tarihlerinde Eskişehir  Osmangazi Üniversitesi, Kapalı spor Salonu'nda  düzenlenecek olan Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarına okulumuz Tarih Öğretmeni Nilgün Ödemiş´in Rehberliğinde  okulumuz öğrencileri Rauf Soner ERDEM  VE Hasan YILMAZ´ın hazırlamış olduğu  ´´KAFKASYA VE BULGARİSTAN GÖÇMENLERİ ÜZERİNDEN BOZÜYÜK´ ÜN ZORUNLU GÖÇ VE GÖÇMENLİK TARİHİ: "NERESİ SILA, NERESİ GURBET´´adlı projesi  en iyi 100 proje içerisinde yer alarak bölge finaline davet edilmiştir.Projenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının davamını dileriz.