YGS YE GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI DİLEKLERİMİZLE

Bu hafta sonu öğrencilik yaşamının önemli kilometre taşlarından biri olan ,öğretmenlerinizin , ailelerinizin en önemlisi de kendi emeklerinizin karşılığını almak istediğiniz bir sınava gireceksiniz. Kazanma inancınızın daima yanınızda olması, stres ve endişeden uzak kalabilmeniz, her zaman arzuladığınız üniversite kapısından girme hayallerinizi gerçek kılacaktır.  15 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın daha ileriki yaşantınız için  güzel bir başlangıç   olması' dileğiyle, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerim.

Ayhan PINAR

10.03.2015 1098