YKS

14.06.2019 623

Bu hafta sonu öğrencilik yaşamının önemli kilometre taşlarından biri olan ,öğretmenlerinizin , ailelerinizin en önemlisi de kendi emeklerinizin karşılığını almak istediğiniz bir sınava gireceksiniz. Kazanma inancınızın daima yanınızda olması, stres ve endişeden uzak kalabilmeniz, her zaman arzuladığınız üniversite kapısından girme hayallerinizi gerçek kılacaktır.  15-16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın daha ileriki yaşantınız için  güzel bir başlangıç   olması' dileğiyle, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerim.

Ayhan PINAR